Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin İzmir Ödemiş’te 147 gündür tutuklu yargılanan 4 talebesi, bugün açık görüş günü olması sebebiyle aileleriyle görüşerek çocuklarına bir kez daha sarılma imkanı buldular.

İzmir Ödemiş’te tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebelerinden 4 kişi, bugün açık görüş günü olması sebebiyle kendilerini ziyarete gelen aileleri ile görüşerek 10 günlük gözaltı süreciyle birlikte 157 gündür ayrı oldukları çocuklarına bir kez daha sarılma fırsatı buldular.

Ailelerinden sağlık durumlarının ve morallerinin iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Bu süreçte aileleriyle ilgilenen yalnız bırakmayan kardeşlerine de teşekkürlerini ilettikleri öğrenildi. Ayrıca yaklaşık 6 aydır tutuklu yargılandıkları halde henüz bir gelişme olmadığı biliniyor.

En az iki küçük çocuğuyla meşakkatli bir şekilde Adana-İzmir yolculuğu yapmak zorunda bırakılan ailelerin tek temennileri, 10 günlük gözaltı süreciyle birlikte 157 gündür yaşanan haksız ayrılığın son bulması ve adaletin yerine gelmesi yönünde…

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here