Bolu F Tipi Cezaevine görüş için giden Semra Kuytul Hocahanım, Alparslan Kuytul Hocafendi’nin 8 Kasım’da özgürlüğüne kavuşması adına “Alparslan Hocamız Serbest Kalmalı” sloganları eşliğinde beyaz güvercin uçurdu…

Bugün Alparslan Kuytul Hocaefendi için açık görüş günü olması sebebiyle ailesi Bolu’ya gitti. Furkan gönüllüleri ise Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ailesine destek olmak ve Hocaefendi ile aynı atmosferi paylaşabilmek adına Bolu cezaevi önüne her hafta ziyarete gidiyor. Geçtiğimiz hafta yüzlerce gönüllü, Bolu’ya akın etmiş, destek ve selamlarını Alparslan Kuytul Hocafendi’ye iletmişlerdi. Ancak bu hafta cezaevi önüne gitmek isteyen gönüllülerinin seyahat etme hak ve hürriyetleri kısıtlanarak şehre alınmadı.

Bunun üzerine Hocaefendi ile görüşten çıkan eşi Semra Kuytul ve çocukları Furkan Gönüllülerinin bulunduğu Hayreddin Tokadinin Türbesinin bulunduğu piknik alanına gitti.

Semra Kuytul, Alparslan Kuytul Hocafendi’nin 8 Kasım’da özgürlüğüne kavuşması adına “Alparslan Hocamız Serbest Kalmalı” sloganları eşliğinde beyaz güvercin uçurdu…

Geçtiğimiz günlerde ise Ankaralı ve Manisalı talebe ve sevenleri Hocaefendi’nin 8 Kasım’da özgürlüğüne kavuşması adına beyaz güvercin uçurdular.

BOLU;

MANİSA;

ANKARA;

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here