Semra Kuytul Hocahanım Bolu F Tipi Cezaevinde aylardır tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi 24. defa ziyaret etti.

Semra Kuytul Hocahanım 6 aydır her Salı olduğu gibi bu hafta da Adana’dan Bolu’ya saatler süren yolculuk sonrası, 166 gündür tecrit zulmüne maruz bırakılan eşi Alparslan Kuytul Hocaefendi ile 1 saatlik kapalı görüşme yaptı.

Hocahanım, Alparslan Kuytul Hocafendi’den heyecanla haber bekleyen sevenlerini her Salı görüş sonrası sosyal medya üzerinden bilgilendiriyor. Bu hafta da geleneğini bozmayarak kendisinden haber bekleyen Hocaefendi’nin on binlerce seveni için Twitter’dan bilgilendirme yaptı.

 Semra Kuytul Hocahanımın Twitter’dan yaptığı paylaşımlar şu şekilde;

Bolu’dan hayırlı sabahlar. 6 aydır devam eden yolculuk.. Bu defa Adana’dan, Mersinli kardeşlerimizle birlikte geldik. Konya’dan bazı kardeşlerimiz de yanımızdalar..

Birde Almanya’dan bir kardeşim yanımızda. Türkiye ziyaretlerine denk gelince bana eşlik etmek istemiş. Sağolsunlar..

Çok kıymetlimizle görüştüm. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tüm talebelerine ve soranlara selamı var. Sağlığını ve moralini iyi gördüm. Rabbim onu korusun. Onu Allah’a emanet ediyorum. Onu göremiyeceği halde Bolu’ya ziyarete gelenlere özellikle selam söyledi.

“Mekkesi olmayanın Medinesi olmazmış bunu unutmayalım” dedi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi son mektubunda ‘tek başına içilen çayın tadı yok’ demişti. Benim de bugün aklıma geldi, ‘bana bir saat verin ben de o saatte çay yada kahvemi hazırlayayım, beraber içelim’ dedim. O da ‘tamam yarın saat 10.00’ dedi. #GönüllerBirOlsun

Bize katılmak isteyen yarın Çarşamba saat 10.00’da kahvesini hazırlasın, hep beraber içelim. İster çay ister kahve.. Hocaefendi Türk Kahvesi içecek.. 🙂 #GönüllerBirOlsun

İsteyen herkes davetli.. Çaylar şirketten 🙂 Kahve sizden… Yeterki #GönüllerBirOlsun

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here