Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin eşi Semra Kuytul sosyal medya üzerinden “Seçimler yaklaşıyor… Birçok kişi bize “Hocaefendi’nin durumunda bir değişiklik var mı” diye soruyor. Bir alime tutuklama ve tecrit devam ederken kafalar oldukça karışık anlaşılan!” dedi

30 Ocak Salı günü yapılan operasyonla gözaltına alınan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 8 Şubat Perşembe günü haksız bir şekilde tutuklu yargılanma kararına Türkiye sessiz kalmıyor. Çok geniş bir kitlenin benimsediği Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında verilen haksız tutuklama kararı ve uygulanan tecrit zulmü sosyal medyada büyük yankı bulmaya devam ediyor.

Sosyal medyada etkin bir kişi olarak tanınan, yazdıklarının büyük yankı bulmasıyla bilinen Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin eşi Semra Kuytul Hocahanım da uygulanan hukuksuz uygulanmaları gündemden düşürmüyor.

Semra Kuytul, sosyal medya üzerinden Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin durumu hakkında “Özellikle akrabalar, komşu ve arkadaş gibi yakın çevre çok tedirgin. Şu durumda mevcut iktidarı desteklemeyi bize ihanet gibi görüyorlar…” dedi.

Hocahanım’ın ” Seçimler yaklaşıyor… Birçok kişi bize “Hocaefendi’nin durumunda bir değişiklik var mı” diye soruyor. Bir alime tutuklama ve tecrit devam ederken kafalar oldukça karışık anlaşılan!” tweetine yüzlerce yorum yapıldı. Kullanıcılar, herkesin seçim öncesi tahliye beklediği mesajını verdi.

Semra Kuytul’un attığı tweetler şu şekilde;

Seçimler yaklaşıyor… Birçok kişi bize “Hocaefendi’nin durumunda bir değişiklik var mı” diye soruyor. Bir alime tutuklama ve tecrit devam ederken kafalar oldukça karışık anlaşılan! Çeşitli kesimlerden, Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi seven yüzbinler var memlekette…

Herkes rahatlamak için Hocaefendi hakkında benden olumlu bir haber bekliyor demek ki; son aylarda attığım bir twtte 90.000 – 100.000 görüntüleme alıyorum… Olayı facebooktan takip edenler, özelden gelen mesajlar hariç..

Özellikle akrabalar, komşu ve arkadaş gibi yakın çevre çok tedirgin. Şu durumda mevcut iktidarı desteklemeyi bize ihanet gibi görüyorlar… Bizlere gelip duygularını açıkça anlatıyorlar… Biz de tabiki içinde bulunduğumuz sıkıntıyı anlatıyoruz. Herkes kararında özgür tabi..

Kimin ne kaybettiğinin ne kazandığının hesabını yapacak kişi ben değilim elbette! Ama ben, 5 aydır bu sıkıntıyı yaşayan biri olarak herşey güllük gülistanlıkmış gibi de davranamam! Memleketin adalet karnesi de ortada!

Semra Kuytul@semrakuytul

Herkes rahatlamak için Hocaefendi hakkında benden olumlu bir haber bekliyor demek ki; son aylarda attığım bir twtte 90.000 – 100.000 görüntüleme alıyorum… Olayı facebooktan takip edenler, özelden gelen mesajlar hariç..

Semra Kuytul@semrakuytul

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here