Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin eşi Semra Kuytul twitter üzerinden Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye yapılan tecrit ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yazdıkları ile büyük yankı uyandıran Hocahanım ” Yediği haram, içtiği haram olanların adaletten bahsetmesine nasıl dayanabiliyor insanlar! Ben gerçekten tiksiniyorum!” diyerek attığı tweetleri takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Semra Kuytul Hocahanım bugün twitter üzerinden yaptığı açıklamada Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tam 114 gündür tek başına olduğunu ve suçlulara bile uygulanmayan tecritin aydın âlime reva görülmesine tepki gösterdi.

Açıklamasında yetkililerin bu zulme sağır kesilmesine yakınarak “YAZIKLAR OLSUN!” dedi.

Bugün mazlum olduklarını ifade eden Hocahanım; “ZALİM OLAN ANLAMAZ ASLA AMA MAZLUMUN HER DAKİKA YÜREĞİ YANIYOR! HER GEÇEN DAKİKA YÜREKLERE KAZINAN BU ACILARA PARDON DEYİP GEÇMEK MÜMKÜN DEĞİL!” dedi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında düzenli olarak takipçilerini bilgilendireceğini söyleyen Hocahanım, “Ülkenin tarihine kara bir leke olarak geçecek bu günleri tarihe bizzat ben not düşeceğim!” dedi.

Türkiye’de adaletin olmadığına deyinen Hocahanım, “Adalet iktidara gelince mi lazım? Her zaman lazım! Bugün adilsen yarın da adil olursun! Bugün menfaatlerinin esiri isen yarında esirsin! Menfaatinin esiri olmayan var mı? Çıksın dürüstçe söylesin!” ifadelerini kullandı.

Semra Kuytul’un yaptığı açıklamalar;

Bugün tam 114 gün oldu, Alparslan Kuytul Hocaefendi tek başına tutuluyor! Suçlulara bile uygulanmayan bu tecrit, suçsuz olduğu tüm çevreler tarafından bilinen, onaylanan bir alime reva görülüyor.

Ve tüm Türkiye SESSİZ! Yetkililer SAĞIR!

Sonra PARDON mu diyecekler! YAZIKLAR OLSUN!

Attığım twtlerin altına yazılan yorumları okuyorum. Dualarınıza can-ı gönülden katılıyorum. Bazılarınız beddua etmiş onlara da İSTER-İSTEMEZ katılıyorum. Artık şunu ben de söylemek istiyorum: Canımızı bu kadar yakanların canı yansın! Bu kadar duyarsızlığa artık ne diyeyim!

Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında son günlerde sizleri bilgilendiremedik. Bundan sonra bu konuda düzenli açıklamalar yapacağız. Ülkenin tarihine kara bir leke olarak geçecek bu günleri tarihe bizzat ben not düşeceğim!

Geçtiğimiz ay Ankara ve İstanbul’da çeşitli çevrelerden, çeşitli kurum ve kişilerle görüşmeler yaptık. Bunlarla ilgili (kişileri değil, genel) gözlemlerimizi yazacağımı söylemiştim. Yazımı hazırlıyorum, biterse bugün sizlerle de paylaşırım inşaallah..

ZALİM OLAN ANLAMAZ ASLA AMA MAZLUMUN HER DAKİKA YÜREĞİ YANIYOR! HER GEÇEN DAKİKA YÜREKLERE KAZINAN BU ACILARA PARDON DEYİP GEÇMEK MÜMKÜN DEĞİL!

Duyarsız bir idareci olacağına dağda çoban olmak yemin ediyorum tercihe şayandır. Gerçi adalet duygusu olmayanların koyunlara çobanlık yapması da haramdır, zulüm doğurur.

Şimdi iktidarda olmayanlar kendileri gelirse Adalet olacak zannediyor olabilirler. Adalet iktidara gelince mi lazım? Her zaman lazım! Bugün adilsen yarın da adil olursun! Bugün menfaatlerinin esiri isen yarında esirsin! Menfaatinin esiri olmayan var mı? Çıksın dürüstçe söylesin!

Adalet sahibi olan insan önce kendini yaratan Rabbinin hakkını tanır, önce hakikatler karşısında nefsinin esiri olmaktan azad olur.. Rabbinin hakkını tanımayan kulların hakkını mı tanıyacak! Menfaati için Allah’ın emrinden vazgeçen yine menfaati için gerekirse dünyayı yakar!

Kalbinde Allah korkusu olmayanın menfaatinin esiri olmaması mümkün mü? Kalbinde Allah korkusu olan ise yüzünden bile belli olur! Yediği haram, içtiği haram olanların adaletten bahsetmesine nasıl dayanabiliyor insanlar! Ben gerçekten tiksiniyorum!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here