Bu sabah çıkan haberleri görünce bu yandaş ve iftiracı medya ne yapmaya çalışıyor diye düşündüm. Medya önce kamuoyuna oynayacak eğer zemin tutarsa savcılar mahkemede bu iftiralar üzerinden mi yürüyecekler? Sanırım plan bu! Şimdi de Hocaefendi’nin DAEŞ ile irtibatı ortaya çıkmış!
Bir kaç gün önceki haberlerde iyice saçmalamışlardı. Emniyetteki ifadesinde Adana’ya Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye suikast için geldiğini itiraf eden bir daeşliyi ‘Hocaefendi’nin talebesi çıktı’ diye servis yaptılar. Sonra kendileri de çok saçmaladıklarını farkettiler.
Şimdi ise yıllar evvel Hocaefendi’nin bizzat talebesi de olmamış ama vakfa gelmiş gitmiş hatta Hocaefendinin el kaideye ve silahlı mücadeleye karşı sert tavrını eleştirerek vakıftan ayrılmış ve kendine başka bir yol çizmiş olan bazılarının isimlerini servis ediyorlar…
Hocaefendi yıllardır silahlı mücadeleye karşı sert bir tavır içindedir. Bugün daima vazifemizin İslam’a en güzel bir şekilde sözlü davet olduğunu ve İslam’ı anlatmanın ve yaşamanın önemini anlatır. Buna dair çok kayıt var elimizde.. Hepsi de şu anda yayında.. İsteyen bakabilir.
Şunu görüyorum Hocaefendi’yi tutuklu yargılatanlar, ona bir suç bulabilmek için deli gibi çırpınıyor. Gerçekten de deli gibi, çünkü akıllı insan böyle köksüz dallara sarılmaz. Hocaefendi “benim düşmanlarım namert çıktı” demişti. Bu kadar olmaz dedirtecek kadar NAMERTLER!!
Birde şunu söyleyeyim; Bizim düşmanlarımız namert olmak zorunda! Mert olup “doğruya doğru” diyecek olsa nasıl olacak! “Haklısınız sizde bu suçlar yok ama biz sizi susturmak zorundayız, kusura bakmayın bu zülme mecburuz” mu diyecekler!
Ben daha evvelde söyledim: Bu cemaatin geçmişi de şimdisi de tertemizdir. Hocaefendi, 30 senedir her konuda alnımızı ak tuttu. Şimdi biz de, bir takım namertlerin tertemiz adımızı lekelemelerine müsaade etmeyeceğiz. Tek bir ferdimiz bile kalsa bu mücadeleden vazgeçmeyecek!
Bir çift sözüm de sosyal medya çalışması yapmamızdan rahatsız olanlara: Medyada bu iftiralar bitmedikçe bu çalışma bitmez! Bu yönümüzü emniyet mensupları da biliyor: TOMALAR çalışırken arkadaşlarımız kaçmaz. TOMALAR susarsa bizde zaten taşkınlık olmaz. Bunu bizzat tecrübe ettiler
Sosyal Medya’da çalışmamızı istemeyenler öncelikle iftiraları bırakmalılar.. Yandaş Medya tüm gücüyle iftiralar atarken biz durup seyredecek değiliz. Adımızı lekeletmemek için tabiki çalışacağız. Onlar durursa bizde o konuda dururuz yoksa hak ortaya çıkana kadar bu iş devam eder.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here