10 Mayıs Mahkeme Kararının Tamamen Siyasi Olduğu Hakkında Semra Kuytul Hocahanımdan Yorumlar:

Geçtiğimiz haftalarda mahkemesi görülen Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında tekrardan tutukluluğun devamına karar verilmiş ve bu karar Furkan gönüllüleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanmıştı.
Kararın ardından, bunun hukuksuz bir karar olduğunu sosyal medyada dillendiren Semra Kuytul Hocahanım, bugün resmi twitter hesabı üzerinden Hocaefendi’nin savunma metninin bir kısmını yayınlayacağını duyurdu.
Savunma metnini yayınlamadan önce, mahkemede tanıklık ettiği bazı hususları twitter hesabından takipçileriyle paylaştı. Görülen mahkemenin ve verilen kararın adaletten uzak olduğunu ifade eden hocahanım, Hocaefendinin savunma metninin iddianameyi çökerttiğini söyledi.
Hocahanımının paylaştığı o tweetlerde şu mesajlar verildi:


Tüm kardeşlerime, dostlarımıza #HayırlıCumalar Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 10 Mayıs’ta gerçekleşen ve tutukluluğun devamına karar (!) verilen mahkemesi hakkında bazı noktaları yazacağımı ve onun savunmasını paylaşacağımı söylemiştim. Ahdimiz var; Bu zulmü #Unutturmayacağız

Birazdan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin mahkeme savunmasını sizlerle paylaşacağım. Gerek mahkeme zabtından elde ettiğimiz, gerekse o güne tanık olanların aldığı notlardan derlediğimiz O AÇIK VE NET SAVUNMAYI okuyan herkes meseleyi bütün gerçekliği ile görecektir.

Bu savunma KİTLELER TARAFINDAN okunup, anlaşıldığında artık Alparslan Kuytul Hocaefendi değil, Türkiye’deki ADALET, O GÜNKÜ MAHKEME ve Mahkemeye geldiği açıkça belli olan SİYASİ TALİMAT ve O TALİMATI VERENLER toplum vicdanında yargılanıyor olacaktır.

Alparslan Kuytul Hocaefendi Biat Etmeyeceğim dedi.. Tutukluluğun devamına karar verildi. 10 Mayıs 2019 Konu tamamen SİYASİ.. Karar SİYASİ.. İddianameyi yazanlara, talimatları alanlara soruyorum; aksini iddia edebilir misiniz?

10 MAYIS SAVUNMASI | Alparslan Kuytul Hocaefendiden Tarihe Geçecek Savunma!

Ortaya net olarak çıkan bazı gerçekleri madde madde yazmak istiyorum: 1- 16 aydır devam eden tutukluluk sürecinde yazılan iddianame ve gerçekleşen mahkemeler ADALETLE KARAR VERME değil SÜRECİ UZATMA maksatlıdır. Bunun delilleri artık çok daha net olarak ortaya çıkmıştır.

Şimdilik (!) son olarak şunu belirteyim ki; 1. MAHKEME OLDU BİTTİ, HAKİMLER KARAR VERDİ-GİTTİ, PEKİ İŞ BURADA BİTTİ Mİ? HAYIR! ASIL VE GERÇEK MAHKEMELER BUNDAN SONRA BAŞLIYOR! ÖNCE KAMUOYUNUN VİCDANINDA SONRA MAHKEME-İ KÜBRA’DA! HATTA BİR DE BAKMIŞSINIZ BU DÜNYADA DA!

2- Bu işimizde KÖTÜ NİYET olduğu açıktır. Çünkü lehimize olan konular dosyaya ISRARLA geçmemektedir. Mesela Vakfın kasasından çıkan paranın makbuzları, henüz operasyonun ilk haftasında KAYYUMUN İSTEĞİ ÜZERE yine EMNİYET tarafından bulunduğu halde ISRARLA ÖRTBAS EDİLMEKTEDİR.

3-Eşim Alparslan Kuytul, diğer sanıklar ve Avukatlar tarafından defaetle yapılan ve DOSYADAKİ SUÇ UNSURLARINI TAMAMEN ÇÖKERTEN açıklamalar kesinlikle dikkate alınmamakta ve sanki hiçbir açıklama yapılmamış gibi mahkeme süreci umarsız bir şekilde uzatılmaya devam edilmektedir.

4- Hem ortada bir suç unsuru kalmadığı halde hem de 16 AYDIR DEVAM EDEN TUTUKLULUĞUN bir kez daha devamını gerektirecek bir durum bulunmadığı halde UYDURULAN BASİT BAHANELERLE sadece mahkeme süreci değil BU HAKSIZ TUTUKLULUK DA DEVAM ETTİRİLMEKTEDİR…

Operasyon haftasında Kayyum tarafından Vakıf binasında görülen ve Emniyete bildirilmek suretiyle BULUNAN makbuzlar olaydan 6 ay sonra yazılan iddianameye neden BULUNDU olarak girmemiştir? Mahkemede Avukat ve Sanıklar tarafından söylendiği halde neden dosyaya eklenmemektedir?

Alparslan Kuytul Hocaefendi Biat Etmeyeceğim dedi ve tutukluluğun devamına karar verildi. Daha bir çok delil olmakla birlikte sırf bu durum bile meselenin siyasi olduğunun ispatıdır. İDDİANAME ÇÖKMÜŞTÜR!! Meselenin siyasi olduğunun ispatını yazmaya, konuşmaya devam edeceğiz..

Ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendi bugün (17.05.2019) yapmış olduğu telefon görüşmesinde MAHKEME İLE İLGİLİ İLK DEFA konuştu ve yine çok net açıklamalarda bulundu onu da gün içinde sizlerle paylaşacağım. Olayı bugün bizzat kendisinden dinleyin… #Unutturmayacağız

Semra Kuytul Hocahanımın o tweetleri;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here