Semra Kuytul Hocahanım, 6 Eylül Mahkemesi Öncesi Bir Kez Daha Açık Görüş İçin Bolu F Tipi Cezaevindeydi.

Semra Kuytul Hocahanım, eşi Alparslan Kuytul Hocaefendinin haksız tutukluluğunun 571. gününde açık görüş için Bolu F Tipi Cezaevindeydi.


6 Eylül Mahkemesine sayılı günler kala Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye selamlarını iletmek ve Semra Kuytul Hocahanım’a desteklerini sunmak için gelen Furkan gönüllüleri de Bolu F Tipi Cezaevinin önünde toplandı.


Alparslan Kuytul Hocaefendi için tahliye bekleyen Furkan gönüllüleri, “ÖNCÜ NESİL HOCASININ YANINDA!”, “ALPARSLAN HOCAMIZ YALNIZ DEĞİLDİR”, “FURKANDIR ADIMIZ TEMİZDİR ALNIMIZ” sloganları ile Hocaefendiye desteklerini gösterdiler.

Semra Kuytul Hocahanım gerçekleşen görüş sonrası Twitter’dan yaptığı açıklamada “6 Eylül’de tahliye konusunda oldukça ümitliyiz.. Dosyamızı kamuoyu takip ediyor. Ortada gerçekten suç yok! Aksine bu süreçte tertemiz bir hayat-hayatlar ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

Semra Kuytul Hocahanım kendi twitter hesabından eşiyle gerçekleştirdiği açık görüşü şöyle paylaştı;

“Bugün #Salı.. Yine #Bolu‘dayız. Kıymetli eşimle görüştük. Artık (Bolu) yolunun sonuna geldiğimizi düşünüyoruz.. 6 Eylül’de tahliye konusunda oldukça ümitliyiz.. Dosyamızı kamuoyu takip ediyor. Ortada gerçekten suç yok! Aksine bu süreçte tertemiz bir hayat-hayatlar ortaya çıktı…

Bu haksız süreçte 20 ayı geride bıraktık. Dile bile zor 20 aydır o, cezaevinde biz yollardayız… Suçumuz olmadığı halde ceza çektik! Ama artık bu sıkıntılı sürecin sonuna geldiğimize inanmak istiyoruz. Geride gayet meşru çizgide bir hak mücadelesi bıraktık..

Olur da süreç (ZULÜM) devam ederse meşru hak arayışımız ve eylemlerimiz kesintisiz devam eder ve bulduğumuz her meşru platformda hakkımızı aramaya devam ederiz. SUÇSUZUZ!! BUNU HALK ANLADI..SİYASETTE, YARGIDA, HERKES BİLENE KADAR HAKLIYIZ DEMEYE DEVAM EDERİZ..” #Unutturmayacağız

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here