ALPARSLAN KUYTUL 8 Şubat 2018’de HAKSIZCA tutuklandı!

“Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin suçunu tüm Türkiye biliyor;

DOĞRULARI KORKUSUZCA SÖYLEMEK!

Alparslan Kuytul Hocaefendi şimdiye kadar doğru bildiğini korkusuzca konuşması ile tanınmış hatta bu özelliği sebebi ile çeşitli halk kitleleri tarafından defalarca takdire şayan olmuştur.  Bu vasfı doğrultusunda asla düşmanca olmamak üzere ve vatan millet sevgisi kaynaklı olarak yaşanılan olaylara ve gelişen hadiselere de tepkisini dile getirmiştir.

Alparslan Kuytul, bir şafak operasyonu ile 30 Ocak’ta gözaltına alındı ve 10 gün gözaltında bekletildikten sonra 8 Şubat 2018’de dosyasında tutuklu yargılanmasını gerektirecek bir delil bulunmadığı halde ‘tutuklu yargılanma’ kararı ile cezaevine gönderildi.

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu operasyon, Alparslan Kuytul’u tanıyan geniş kitleler tarafından “doğruları korkusuzca söylediği ve hükümete yönelik haklı tenkitleri sebebiyle gerçekleştirilmiş olarak görüldü.

 “Biz hakkı konuşmanın bedelini ödüyoruz. Bugün hakkı söylemeyenler, kıyamette bedel ödeyecekler.”

Alparslan KUYTUL Hocaefendi

Bu tutukluluğun son bulması için kampanyamızı imzalayarak destek olun.

#AlparslanKuytulaÖzgürlük etiketinden bize destek olabilirsiniz.

 Not: Kampanyayı imzaladıktan sonra Facebook, Twitter ve mail yoluyla çevrenizdekilere duyurun, daha çok kişinin desteğine ulaşalım.

İmza kampanyası katılmak için:

https://www.change.org/p/info-adalet-gov-tr–kuytul-serbest-b%C4%B1rak%C4%B1ls%C4%B1n?recruiter=85438233&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here