Alparslan KuytulHocaefendi’nin binlerce seveni Adana Merkez Parkı’nda iftarda bir araya geldi. İftra programına Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin eşi Semra Kuytul’un da katıldı.

İftarın ardından akşam namazını parkta birlikte eda eden sevenleri daha sonra ilahiler söyleyerek Ramazan akşamında manevi bir atmosfer oluşturdu.

Mübarek Ramazan akşamında toplanan kalabalık, ‘ümmeti Muhammedin kurtuluşu ve Alparslan Kuytul Hocaefendi ile beraber tutuklu yargılanan 9 talebesinin biran önce tahliye edilmesi için’ topluca dua etti.

Karanlık gece yüzlerce kişinin telefon fenerlerini açmasıyla aydınlandı.

Kardeşlik ve muhabbet içerisinde geçen programda haksız şekilde 101 gündür Bolu cezaevinde bulunan Alparslan KuytulHocaefendi için binlerce seveni taktıkları “Alparslan Kuytul’a ÖZGÜRLÜK” yazan yaka kartları ve atkılarla farkındalık oluşturdu.

Takılan atkılar ve edilen dualarla “Alparslan Kuytul’a ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ” mesajı Alparslan Kuytul’un sevenleri ve talebeleri tarafından bir kez daha yinelendi.

Merkez parkta iftar yapan kalabalık ilahiler ve duaların ardından teravih namazını Sabancı Merkez Camii’nde eda ederek dağıldı.

İşte o iftardan görüntüler;

Haberler, Furkan Vakfı, Alparslan Kuytul, Haber

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here