Avrupa’da yaşayan Furkan Vakfı gönüllüleri Ramazan Bayramını hep beraber ihya etmek için bir araya geldi.

129 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Avrupa’da ikamet eden talebe ve sevenleri, bayramlaşma programında bir araya gelip, kardeşlik ve muhabbetlerini tazelediler.

ALMANYA’DA BAYRAMLAŞMA

Alpaslan Kuytul Hocaefendi’nin daha öncesinde 4 kez konferans yaptığı ve binlerce takipçi ve seveninin bulunduğu Almanya’da Furkan gönüllüleri, bayramın 2. gününde birbirleriyle bayramlaşıp, dua ettiler. Zengin içerikle hazırlanan bayramlaşma programının ardından, Türkiye’de Alparslan Kuytul Hocaefendi ve diğer mazlumlara yapılan zulümlerin biran evvel son bulması çağrısında bulunan kalabalık, hayırlı temenni ve dualarının ardından dağıldılar.

DANİMARKA’DA BAYRAM COŞKUSU

Bayram heyecanını bir arada geçiren sadece Almanya değildi. Aynı zamanda Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Danimarkalı sevenleri de bayramı ihya etmek için bir araya geldiler. Aynı şekilde  ‘tutuklu yargınlama’ haksızlığının son bulması için hayır dua ve temennilerde bulunan Danimarkalı gönüllüler,  bayramlaşmanın bitmesiyle evlerine dağıldılar.

Gerçekleşen bayramlaşmalardan bazı görüntüler şöyle:

Haberler, Furkan Vakfı, Alparslan Kuytul, Haber

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here