Hocaefendi’nin tutukluluk süresi boyunca haksız karar ve uygulamalara karşı tepki göstererek “Hocamızın Yanındayız” mesajını veren talebeleri ve sevenleri bayrama bir gün kala Hocaefendi’nin bayramını kutlayan binlerce tebrik videosu ve mesaji paylaştılar.

Alparslan Kuytul Hocaefendi 126 gündür Bolu F Tipi cezaevinde haksız bir şekilde tutuklu yargılanıyor.

Dava sürecinde herhangi bir gelişme yaşanmazken talebeleri ve sevenlerinin temennileri, suçsuzluğunun anlaşılarak biran önce serbest bırakılması yönünde.

*Tabeleri Ve Sevenlerinin Desteği Aralıksız Devam Ediyor**

Hocaefendi’nin tutukluluk süresi boyunca haksız karar ve uygulamalara karşı tepki göstererek “Hocamızın Yanındayız” mesajını veren talebeleri ve sevenleri bayrama bir gün kala Hocaefendi’nin bayramını kultayan binlerce tebrik mesajı ve videosu paylaştılar.
Video ve mesajlar tweetr üzerinden #AlparslanHocamaMesajım etiketiyle paylaşıldı.
Paylaşımlarda dört ay boyunca uygulanan tecrit zulmüne bir yenisi daha eklendiği vurgulandı.

Bayram sevincini buruk yaşadıklarını ifade eden takipçileri Hocaefendi olmadan geçirecekleri ilk bayram olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek bu zulmü yapanları bir kez daha kınadılar.
Eşi Semra Kuytul Hocahanım da gündeme katıldı. Tebrik mesaji yayınlayan Hocahanım yapılan zulme bir kez daha dikkat çekti.

#AlparslanHocamaMesajım etiketinde paylaşılan bazı tweetler;

Semra Kuytul@semrakuytul

@semrakuytul adlı kullanıcıya yanıt olarak

Bu sıkıntılı sürecimizde bizleri bir an yalnız bırakmayan tüm sevenleri daima onun yanında durarak muhabbet ve desteklerini gösterdiler,
Göstermeye devam ediyorlar
Çıktığında kendisine iletilmek üzere yazacağımız mesajlarla,buruk Bayramımızda Hocamızın Bayramını tebrik ediyoruz.

Semra Kuytul@semrakuytul

#AlparslanHocamaMesajım şudur ki “Seni canımızdan çok seviyor, önemsiyoruz. Senin tertemiz hayatına şahidiz ve bunu tüm dünyaya duyurduk. Döneceğin günü ümitle bekliyoruz. Ramazan Bayramın mübarek olsun. Büyük bir hürmetle ellerinden öpüyoruz.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here