Semra Kuytul Hocahanım Adana-Bolu arasındaki 10 saatlik mesafeye rağmen kendi ifadesi ile Hocaefendi’ye “Bir saatlik bir mutluluk yaşatabilmek, yaşadığı zorluğu bir nebze olsun hafifletebilmek…” amacıyla birçok sıkıntıya katlanarak her hafta görüşe gitmektedir.

Bu süreçte ailesi ve Hocaefendi’nin sevenleri her hafta cezaevi önünde toplanarak desteklerini göstermişlerdir. Türkiye’nin birçok şehrinden hatta yurt dışından kilometrelerce yol katederek Bolu cezaevi önünde toplanan sevenleri Hocaefendi’nin ailesini hiçbir zaman yalnız bırakmadılar.

Semra Kuytul Hocahanım eşi Alparslan Kuytul Hocaefendi için haksız tutukluluğun 46. haftasında bir kez daha Bolu da! Eşi için haksız tutukluğun 46. haftasında bir kez daha Bolu da  yoğun kar yağışı ve kötü hava şartlarına rağmen ailesi, eşi ve sevenleri bir kez daha Bolu F tipi cezaevi önünde toplandı.

Yoğun kar yağışına rağmen Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Siirt, Batman, Gaziantep ve Adana’dan gelen sevenleri cezaevi önünde toplanarak Hocaefendi ile açık görüşe giden ailesine destek ve moral oldular.

Cezaevi önünde canlı yayın da Semra Kuytul Hocahanım ve Furkan gönüllüleri ile ropörtaj yapıldı.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here