Furkan Vakfı tarafından, chp’li belediye’nin konferans iptali kararına karşılık bu Pazar Ankara’da gerçekleşen büyük eylem sonrası, özellikle sol medya da yeni bir çarpıtma vakası daha görüldü. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşması esnasında değindiği “rüya meselesini” bir skandala çevirme gayretleri gözlerden kaçmadı.

 

Hallerine Şaşmıyorum!

Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi takip etmekten kendilerini alıkoyamıyorlar ama bu sefer bu miting biraz fazla dokundu anlaşılan. Onlar bu Pazar günkü konferansı iptal edelim derken 4-5 konferans mahiyetinde bir miting gerçekleşti. Gözleri kulakları Hocaefendi’nin üzerinde olanların haline şaşmamak lazım! Böyle bir miting ve coşkulu bir protesto karşısında sessiz kalmak zorunda kalan zihniyete yuttukları bu büyük lokmayı hazmedip oturmalarını mı bekliyordunuz? “Ne yapalım biz elimizden geleni yaptık onlar da elinden geleni yaptı, onlar kazandı, biz kaybettik” demelerini mi ya da bizi takdir etmelerini mi? Gülünç olmayalım lütfen.

Tabi ki bunları beklemiyoruz.

Ya da ne demelerini bekliyordunuz! Mesela sabah uyandınız manşetlerde şunlar var:

Çok güzel bir katılım vardı.

Hocaefendi çok tesirli bir konuşma yaptı.

Nazım Hikmet Tekbir sesleriyle inledi.

Hocaefendi “Peygamberlerin davasını dava edinmişiz” dedi.

“Bizi engellemelerinin asıl sebebi TEVHİDİ anlatmamızdır” dedi.

Hatta Tevhidin galip geleceğinden bahsetti.

Kalabalığa: “Şimdi kim mağlup oldu” diye sordu.

Hatta bir RÜYA’da Peygamberimizin bile geldiği görülmüş deyince orada bulunan tüm Müslümanların yüreği heyecanla titredi. Zulme karşı bir kez daha bilendiler.

“Bir daha böyle iptal yaparlarsa biz de bir daha böyle yapacaz” dediler.

Genci yaşlısı hepsi ordaydı.

Hocaefendi: “Onlar bizi mağlup etmediler, Chp’ye boyun eğdirdiler, onu mağlup ettiler…” dedi.

Bunları yazmalarını beklemiyordunuz herhalde!

Kıymetli kardeşlerim, şimdi böyle bir olay karşısında bir çarpıtma ve cımbızlama operasyonu gerekiyordu. Yayın çizgilerine uygun davranarak onu yaptılar. Aradılar ve Hocaefendi de onlara bu payı verdi. Biliyorsunuz Hocaefendi insanlardan korkarak lafını çekmez. Allah’tan korkarak lafını çeker ancak. Bu konu da İslam’a aykırı değil, Müslümanlar sadıka rüyaya iman edileceğini bilirler, bu konuda destekleyici hadisler de vardır. Müslüman olmayanlar da cahil oldukları konularda konuşmasınlar… Battıkça batıyorlar… Susun ki İslami konulardaki cahilliğiniz daha da izhar olmasın…

Rüya meselesi bize çok maneviyat kattı. Varsın sapkınları da daha beter saptırsın… Daha derine yuvarlansınlar… Bırakın konuşsunlar ve saflar ayrılsın! Bu eğriliği arayan düşmansa düşmanlığından, Müslümansa kıskançlığından kaynaklanıyor…

Rüya kısmının videosunu yayıyorlar. Buda güzel de… Çünkü bizim inancımızda sadıka rüyalara iman vardır ve bu iman sebebiyle halkımız bundan etkilenir… Ama hadi cesursan videonun tamamını yayınla! Cımbızcılık sizi rezil ediyor hala görmeyecek misiniz?

Hadi devam ettir videoyu. Tamamını yayınla bakalım insanlar da sizin gibi kalbi eğrilerin takıldığı noktaya mı takılacaklar yoksa o zaman o rüya herkese ruh mu kazandıracak, maneviyat mı verecek, taraftarlarımızı mı çoğaltacak, hep beraber görelim!

Bu konuda ileri geri konuşanlardan; dost gibi görünenler dost olmadıklarını ve saflarının neresi olduğunu gösterdiler. Düşmanlara diyecek fazla laf yok. Onlar söyleye dursun. Çok da kıymeti yok. Ama şu da var ki; bu rüyanın anlatılan kısmı bile sizi çok korkuttu. Bir de anlatılmayan kısmı var, onu da ben söyleyeyim. Kardeşimizin rüyasında Efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem ona: “Size iftira atanlar, engellemeye çalışanlar buna engel olamayacaklar” buyuruyor ve biz bu müjdeye iman ediyoruz. Rabbimize çok şükür…

Şunu da yazmadan geçemeyeceğim: Peygamberimiz Safa Tepesine çıkarak ve tüm akrabalarını davet ederek ilk defa TEVHİD’e yani Allah’tan başka ilah yok demeye davet ettiğinde ve orada bulunanlar bu etkili davetten etkilendiğinde Ebu Leheb hemen öne çıkarak: “Ellerin kurusun bizi bunun için mi topladın” diyerek halkın üzerinde oluşan tesiri kırmak istedi. O anda başarılı da oldu. Çünkü Efendimiz o kadar etkili konuşmuştu ki neredeyse herkes iman edecekti. Kâfir taktiğini fark ettiniz değil mi?

Nisan – 2016

Semra Kuytul

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here