Semra Kuytul Hocahanım 10 mayıs mahkemesi sonrası 65. Kez Bolu Cezaevine gitti. Dün mahkemeden çıkan tutukluk kararını büyük bir üzüntü içerisinde değerlendiren Hocahanım, bugün Hocaefendinin iyi olduğu haberini paylaştı.
Hocaefendinin sevenleri dün adliye önünde tahliye kararı beklemiş ve tutukluluk kararıyla hayal kırıklığı yaşamıştı. Bugün ise aynı kalabalık Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek olduklarını göstermek için Bolu Cezaevi önünde toplandı. Hocaefendinin savunmada kullandığı “Kral Çıplak” ifadesi medya da büyük yankı uyandırırken Cezaevi önündeki sevenleri de aynı ifadeleri kullanarak sloganlar attı.
Görüş sonrası kendisiyle yapılan röportajda Hocaefendinin moral ve sağlığı hakkında bilgi veren Hocahanım: ” Hocaefendinin herkese selamı var. Kendisi gayet iyi, oldukça mutlu. Görüşte dünkü mahkemenin analizini yaptı. Hiç olmaması gereken bir mahkemede yargılanıyor. Onun suçsuz ve tertemiz olduğuna binler şahit. Zaten kendisi de söylemesi gerekenleri söylediği için içi rahat. Buraya gelen kalabalığa da destekleri için teşekkür ediyorum. Bu insanların onca yolu aşıp görmeyeceklerini bilerek, destek amaçlı buraya kadar gelmeleri onun ne kadar temiz bir hayat yaşadığını ve yolumuzun doğru olduğunu gösterir. İçinde şüphe olan o kadar yolu gelmezdi” ifadelerini kullanarak destek sunan herkese teşekkürlerini iletti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here