SEMRA KUYTUL HOCAHANIM BOLU’YA GİDEMEDİ.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin haksız tutukluluğundan bu yana her hafta görüş için Adana’dan BOLU’ya giden Semra Kuytul Hocahanım bu hafta mahkemesi olması sebebiyle görüşe gidemedi.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin haksız tutukluluğunu çeşitli yasal yollarla gündeme taşımaya çalışan Semra Kuytul Hocahanım ve duyarlı bazı Furkan gönüllüleri hakkında açılan mahkeme sebebiyle Hocahanım haftalık görüşe gidemedi. Bunu sosyal medya hesabından duyuran Hocahanım bu mahkemenin “Alparslan Kuytul’a Özgürlük” yazılı atkı takma sebebiyle gerçekleşeceğini bildirdi.

Hak arayışlarının birçoğunda polis engeliyle karşılaşan Semra Kuytul Hocahanım, atkı sebebiyle birçok kez göz altına alındı ve ifadesi alınarak serbest bırakıldı. Bugünkü mahkemenin de görüş günüyle aynı güne denk gelmesi sebebiyle Bolu’ya gidemeyen Semra Kuytul Hocahanım telefonla görüş hakkına süresiz yasaklama getirilen Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında da paylaşımlarda bulundu. Görüşe gidemediğini ancak yasal yollarla Hocaefendi’den gelen mesajları yayınlayacağını bildiren Hocahanım yasa dışı yollarla içerden dışarıya talimat verilmesine göz yumanlara gönderme yaptı. Alparslan Kuytul Hocaefendinin sözde dışarıya talimat verdiği gerekçe gösterilerek telefonla görüş hakkını süresiz yasaklayanlara hakkını helal etmediğini duyurdu. Semra Kuytul Hocahanımın konuyla ilgili o tweetleri:

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here