Alparslan Kuytul Hocaefendi 15 aydır Bolu F Tipi Kapalı Cezaevinde.. Bu hukuksuzluk onu sevenleri üzmeye devam ediyor. Ama şu var ki yaklaşık 41. defadır yayınlanan telefon görüşmesi ses kayıtları sadece sevenlerinin kalbine su serpmekle kalmıyor Alparslan Hocanın mesajının yayılmasına da vesile oluyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Cezaevine girdiği ilk dönemlerde hakları kısıtlı olması sebebiyle 15 günde bir gerçekleştirdiği telefon konuşması OHAL’in kaldırılmasıyla haftada bire alınmıştı. O günden bu yana her hafta yaptığı telefon konuşması eşi Semra Kuytul tarafından kayda alınmaya başlandı. Ve yaklaşık 4 aydır 41. ses kaydı da Semra Kuytul’un Twitter hesabı başta olmak üzere sosyal medya hesaplarından sevenleri ile paylaşılıyor.

Semra Kuytul Hocahanım her hafta Cuma günü saat 09.00 ile 11.00 arası Alparslan Kuytul Hocaefendi’den telefon bekliyor ve sadece ondan taraf gelen sesi kayda alıyor.

Bu hafta ise Kahramanmaraş’ta bir konferans gerçekleştirmek için yola çıkmak zorunda kalan Hocahanım, twiter hesabından, ses kaydını Adana-Kahramanmaraş arası otobanda almak durumunda kaldıklarını paylaştı. Alparslan Hoca’nın cezaevinden yaptığı konuşmalar olması açısından ayrı bir önem arzeden ve tarihe not düşülen bu kayıtların asla zayi olmaması adına gösterilen bu gayret ise dikkatlerden kaçmadı. İşte o paylaşım;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here