Adana’da 5 Nisan tarihinde yetkililer tarafından alelacele sokağa atılarak tüm eşyaları içeride bırakılıp kapıları mühürlenen ailelerden Ö.K ‘nın evine hırsız girdiği ortaya çıktı.

Yapılan arama sonucunda, evin tarumar edildiği ve bir adet TV çalınmıştı.

Adana’da yeni evli çiftin evi Furkan Vakfına bağlı yurt gibi gösterilerek 5 Nisan tarihinde yetkililer tarafından mühürlendi. Alelacele sokağa atılarak tüm eşyaları içeride bırakılıp kapıları mühürlenen Ö.K ‘nın evine hırsız girdiği ortaya çıkmıştı.

Ev sahibi Ö.K tüm detayları, çektiği video ile anlatmıştı. Ö.K evde yapılan aramanın sonucunu yeniden  ikinci bir video ile anlattı.

Ö.K gerekli yazışma ve başvuruların yapılmasının ardından eve girebildiklerini söyledi. Eve girdiklerinde hırsızın değerli eşya bulabilmek için bütün odaları tarumar ettiğini ancak sadece bir adet TV çaldığını ifade etti.

Aynı binada bulunan kapısı mühürlü öğrenci evlerine ise hırsızın girip girmediği henüz öğrenilemedi.
Kira kontratı üzerine olan öğrencilerin memleketlerine gitmeleri sebebiyle öğrenci evlerinde tesbit yapılamadı. Adana’da olan arkdaşkarının evlere bakmasına ise gelen ekiplerin izin vermediği bilgisine ulaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde 66 gündür evine giremeyen, günlerce sokakta bekleyerek evinin açılmasını isteyen evli ve eşi hamile olan Ö.K yurt denilerek mühürlenen binalarına hırsız girdiğini düşündüklerini ve eşyalarının tarumar edildiğini duyurmuştu.  Bahçeye atılan eşyaları gören komşularının kendisine durumu haber verdiğini, bu şekilde olaydan haberdar olduklarını aktarmıştı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here