117Gündür Bolu F Tipi cezaevinde tutuklu olan Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi her hafta ziyaret eden eşi Semra Kuytul bu haftada ziyaret etti. Alparslan Kuytul Hocaefendi ile iki ayda bir olan açık görüş olması sebebiyle bu hafta çocuklarıyla birlikte Bolu’ya gitti.

117 gündür Bolu F Tipi cezaevinde tutuklu bulunan ayrıca 10 günlük gözaltı süreci ile birlikte 127 gündür ailesi ve sevenlerinden ayrı olan Alparslan Kuytul Hocaefendi bu hafta açık görüş olması sebebiyle bir kez daha çocuklarına sarılma fırsatı buldu.

Alparslan Kuytul Hocaefendi en son gerçekleşen açık görüşte, eşi Semra  Kuytul Hocahanımın çabalarıyla annesini belki de son kez görüp yüz yüze helallik isteme imkanı bulmuştu.

Semra Kuytul Hocahanım her hafta olduğu gibi bu haftada, Alparslan Kuytul Hocaefendi’den gelecek haberleri merakla bekleyen sevenlerini twitter üzerinden bilgilendirdi. Hocaefendinin sağlık durumu ve moralinin iyi olduğunu ve sevenlerine selamı olduğunu söyledi.

Bugün iki ayda bir olan açık görüşümüz vardı. Çocuklarla Boludayız. Hocamla görüştük, sağlığı ve morali iyiydi. Herkese selamı var… pic.twitter.com/eqEfySo55h

— Semra Kuytul (@semrakuytul) 5 Haziran 2018

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here