Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi her hafta ziyaret eden eşi Semra Kuytul, Hocaefendi’nin son durumu hakkında twitter hesabından takipçilerini bilgilendirdi. 103 gündür tek başına kaldığını ve durumunun iyi olmadığını belirten Hocahanım “tek kalma emrini kimin verdiğini biliyorum” dedi.

Semra Kuytul Hocahanım, Salı günleri görüş günü olması sebebiyle bugün 103 gündür BOLU F TİPİ kapalı cezaevinde olan Alparslan KuytulHocaefendi ile 15. defa görüştü.

Alparslan KuytulHocaefendi’yi tutuklu bulunduğu Bolu’daki cezaevinde ziyaret eden eşi Semra KuytulHocahanım, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Hocahanım yaptığı açıklamasında Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin durumunun iyi olmadığını belirtti.

Geçen hafta Hocaefendi’nin oldukça zayıfladığını duyuran Hocahanım bu hafta ise durumu iyi değil diyerek yaşatılan zulme dikkat çekti.

Semra Kuytul bugün yaptığı paylaşımda, “Hocamla görüştüm. Durumu iyi DEĞİL! Selamı var.. 103 gündür tek kalıyor. Bunun hesabını Allah’a veremezler! Bu tek kalma emrini verenin kim olduğunu da biliyorum..onu Allah’a havale ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Semra KuytulHocaefendi’nin sosyal medya paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar:

“Tüm kardeşlerime hayırlı sabahlar.. Bolu’dayım. Bazıları ısrarla soruyor ‘her hafta gitmek zor olmuyor mu’ diye. Zor oluyor elbette ama yoruluyor muyum? Asla!
Hocamı buraya gönderenler bana da bu zulmü yapmak istemişler belli ki… Zalimlere AH edecek değilim.

Kıymetli kardeşlerim. Hocamla görüştüm. Durumu iyi değil. Selamı var.. 103 gündür tek kalıyor. Bunun hesabını Allah’a veremezler! Bu tek kalma emrini verenin kim olduğunu da biliyorum.. Onu Allah’a havale ediyorum.

‘Allah’ın yardımı, Kur’an, zikir ve bir de sizlerin mektupları ile duruyorum ayakta’ dedi. Hassaten mektup yazanlara selam söyledi.

Alparslan Hocamın durumu iyi değil, ona bu zulmü yapanı Allah’a havale ediyorum dedim ama bu evde oturup sadece dua edecez demek değil! BİZİ YIPRATANI BİZ DE YIPRATMASINI BİLİRİZ. ONLAR BİZE KULAK TIKIYOR OLABİLİRLER AMA İNSANLARIN GÖZÜ DE KULAĞI DA AÇIK!

Ben şu anda Alparslan KuytulHocaefendi’nin Türkiye’deki zulme uğrayanların sembol ismi olduğunu görüyorum! Mücadelemiz onun şahsında; (fikrine bakmaksızın) hassaten cezaevlerinde zulme uğrayan tüm masum erkek, kadın, çocuk ve bebekler için! Bunu unutmayın!”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here