İzmir Ödemiş’te Alparslan KuytulHocaefendi’nin talebelerinden 112 gündür tutuklu yargılanan 4 kişi, bugün görüş günü olması sebebiyle kendilerini ziyarete gelen aile ve arkadaşları ile görüştüler.

İzmir Ödemiş’te 112 gündür tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebelerinde olan 4 kişi, bugün görüş günü olması sebebiyle kendilerini ziyarete gelen aile ve arkadaşları ile görüştüler. Arkadaşları, tutuklu bulunanların herkese selamı olduğunu ve mektup beklediklerini belirtti.

Tutukluların arkadaşı İzzet Daş, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından durumları ile ilgili paylaşımda bulundu. Paylaşımda, “İnandığı dava uğrunda her şeyi göze alan, zindanı gülistan gören dava adamlarından selam var… İZMİR ÖDEMİŞ T TİPİ cezaevinde yatan kardeşlerimiz ile görüşe gittik. Çok selamları var. Mektup bekliyorlar…” İfadelerini kullandı.

İzzet Daş@izzetdas

Dava adamları her zaman bedel #ödemiş tir.
İnandığı dava uğrunda her şeyi göze alan, zindanı gülistan gören dava adamlarından selam var…
İZMİR ÖDEMİŞ T TİPİ cezaevinde yatan kardeşlerimiz ile görüşe gittik. Çok selamları var.
Mektup bekliyorlar…

Sürecin çok ağır ilerlemesinden yakınan ailelerin temennileri ise tek bir sabıka kaydı bile bulunmayan yakınlarının biran önce serbest bırakılmaları ve yapılan haksızlığın son bulması yönünde.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here