Furkan gönüllüleri 1 haftadır aktif bir şekilde sosyal medya üzerinden gerçekleştirdikleri etiket çalışmaları Türkiye ve Dünya gündemine oturuyor. Halk şuan gündemde olan AlparslanKuytulOnurumuz etiketi ile başta hiçbir suçu olmayan ve 135 gündür tecrit zulmüne maruz kalan Alparslan Kuytul Hocaefendi olmak üzere tüm masumlara özgürlük ve adalet istiyor.

30 Ocak Salı günü yapılan operasyonla gözaltına alınan Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye, 10 günlük gözaltı süreci sonrasında 8 Şubat Perşembe günü haksız bir şekilde tutuklu yargılama kararına Türkiye ve Dünya sessiz kalmıyor. Hocaefendi’nin sevenleri tarafında twitterda başlatılan AlparslanKuytulOnurumuz etiketi Türkiye gündeminde 3. Sıraya Dünya gündeminde 8. sıraya taşındı.

Bolu F Tipi cezaevinde tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye özgürlük için sosyal medyadan destek gelmeye devam ediyor. 135 gündür Hocaefendi’nin durumunda bir değişiklik olmaması üzerine Furkan gönüllüleri son günlerde Hocaefendi’ye özgürlük çağrılarını tüm Türkiye’ye ve Dünyaya duyurmaya çalışıyor.

Salı günü twitter da saatlerce ilk sıralarda kalan #AlparslanKuytulaAdalet etiketinin ardından Çarşamba günü #AlparslanHocayaÖzgürlük ve AlparslanHoca Tahliyeİstiyoruzetiketi ile özgürlük çağrısında bulundular. Şimdi ise açılan “AlparslanKuytulOnurumuz” etiketi dünya gündemine oturdu.

AlparslanKuytulOnurumuz etiketine twitter hesapları ile binlerce tweet atan kullanıcılar, hakkı korkusuzca konuşan, İnsanların maslahatı için rahatından, hayatından vazgeçen, tertemiz bir hayata sahip olan Alparslan Kuytul Hocaefendi ile gurur duyduklarını ifade ediyorlar. Ayrıca aylardır hiçbir suçu olmadığı halde cezaevinde tecrit zulmüne maruz kalan Hocaefendi’ye özgürlük istiyor adaletin yerine gelmesini talep ediyorlar. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tüm mazlumların sesi olduğunu söyleyen kullanıcılar, Hocaefendinin beraberinde  haksız bir şekilde cezaevinde olan bütün mazlumlara da özgürlük istiyorlar.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here